Woensdag 3 maart in ‘Met Van Mill door de middag’ de beste broodbakker ter wereld, Jayda, Wens & Go en Tennisvereniging

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Op woensdag 3 maart van 15:00 uur tot 17:00 uur praten we in ‘Met Van Mill door de middag’ met Leon van der Wilk over nominatie van Tennisvereniging van het jaar, meester boulanger Peter Bienefelt, Jayda van meidengroep Unity, en Yolanda Hekkert samen met Maret Rombout van Stichting Wens & Go. 

Afgelopen zaterdag 27 februari kreeg Leon van der Wilk het nieuws dat Tennis Vereniging Barendrecht (TVB) genomineerd is samen met twee andere tennisverenigingen voor tennisvereniging van het jaar in Nederland. De selectie heeft plaatsgevonden op basis van de samenwerking tussen het bestuur en leraar/leraren, de vitaliteit van de vereniging en de ledenontwikkeling. Dit jaar was er ook speciale aandacht voor de samenwerking met de leraar. Voorzitter Leon van der Wilk is te gast in de uitzending om te vertellen over deze nominatie. 

De barendrechtse Meester boulanger Peter Bienefelt draagt de prestigieuze titel van World Master Baker, slechts zes andere bakkers ter wereld dragen deze titel. Na een kwalificatietraject van vier jaar nam Peter het op tegen vier internationale kandidaten in de finale waarbij gelet werd door de jury op kennis, creativiteit, innovatie en technische vaardigheden. Peter Bienefelt mocht de titel World Master Baker mee naar huis nemen. Hij is te gast in de uitzending om te vertellen over zijn nieuwe bakkerszaak ‘De Boulanger’ die hij op 26 februari heeft geopend en over zijn liefde voor het vak. 

Vorig jaar was Unity de Nederlandse inzending voor het Junior Songfestival, met het liedje Best Friends werden ze vierde in de internationale finale. De barendrechtse Jayda zit samen met Demi, Maud en Naomi in Unity. Er is een nieuwe single uit van de meidenband Unity genaamd Have my Heart. Jayda is te gast in de uitzending om over haar avonturen na het Junior Song Festival te vertellen. 

Stichting Wens en Go heeft als doel het vervullen van wensen voor mensen met een laag inkomen van alle leeftijden. Veel mensen uit Rotterdam en omstreken moeten door omstandigheden rondkomen van een klein budget.  Wens & Go wil de wensen vervullen op basis van wederkerigheid en door middel van giften. Wil jij Stichting Wens & Go helpen of zelf een wens doorgeven? Neem dan contact op, app naar 06-38386532 of mail naar stichtingwensengo@gmail.com. Stichting Wens & Go is nu actief in Barendrecht, Albrandswaard en Rotterdam! Yolanda Hekkert en Maret Rombout zijn te gast in de uitzending om hier alles over te vertellen. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill