Woensdag 30 september in ‘Met Van Mill door de middag’ kinderboekenweek, Moestuin bij Loods 38 en winnaar Junior Songfestival finale

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdag 30 september staan er weer nieuwe gasten klaar in ‘Met van Mill door de middag’. Irene Zegwaard en Remco Koenen van Moestuin bij Loods 38, Mark Snoek van The Read Shop Barendrecht en winnaar Junior Songfestival finale Jayda van Unity. 

Op een braakliggend stuk grond achter het NS-station is de afgelopen maanden een moestuin aangelegd. Het is een project van Irene Zegwaard en Remco Koenen. De moestuin is één van de activiteiten die rond Loods38 worden georganiseerd. De moestuin bij Loods38 wordt een ‘doe- en leertuin’ voor iedereen die groene vingers heeft of zijn kennis en ervaring wil delen met anderen. Irene en Remco vertellen hier alles over. 

Donderdag 1 oktober gaat de Kinderboekenweek 2020 van start. Tijdens de Kinderboekenweek gaan we terug in de tijd. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken, verken werelden uit het verleden. Mark Snoek van The Read Shop Barendrecht weet alles van de Kinderboekenweek af. 

Afgelopen zaterdag was het zo ver, de finale van Junior Songfestival. De Barendrechtse Jayda stond samen met Maud en Naomi op het podium als Unity. De meiden hebben de grote prijs binnen gesleept en mogen Nederland vertegenwoordigen bij de internationale finale in Polen. Wij feliciteren Jayda in de uitzending. 

Unity
Foto: Junior Songfestival 2020

Terugluisteren (ook via Spotify, Apple en Google Podcast):

Via Spotify Podcast: klik hier.

Via Apple Podcast: klik hier.

Via Google Podcast: klik hier.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill