Woensdag 6 januari in ‘Met Van Mill door de middag’ Hospice De Reiziger en Jongerenwerk

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdag 6 januari in ‘Met Van Mill door de middag’ zijn te gast jongerenwerker KijkopWelzijn Steven Schaap over online les en huiswerk maken in Blok0180 en voorzitter Hospice De Reiziger Bert Pothoven over de prijs voor de vrijwilligers. 

Jongeren die het lastig vinden om zich thuis te concentreren kunnen in BLOK0180 terecht. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur. Deze optie is bedoeld voor jongeren die zich thuis niet goed kunnen concentreren om verschillende redenen.

Een plekje reserveren kan door aan te melden via jongerenwerkbarendrecht.nl tot 20:00 uur de dag van te voren. Na 20 uur nog aanmelden? Stuur de jongerenwerker dan voor 10:00 uur van dag zelf een DM via Instagram. Steven Schaap, jongerenwerker KijkopWelzijn & medewerker Join-Us Barendrecht is te gast in de uitzending om hier alles over te vertellen. 

De vrijwilligers van Hospice De Reiziger zijn in de prijzen gevallen. Ze zijn een van de twee winnaars van de Ridderkerkse vrijwilligersprijzen. Hospice De Reiziger is een bijna-thuis-huis voor mensen in de laatste fase van hun leven. De stichting wordt geleid door het bestuur, dat zich op vrijwillige basis inzet. Daarnaast is er een groep van ongeveer 130 vrijwilligers. Samen met het zorgteam zorgen zij ervoor dat het gasten aan niets ontbreekt. Voorzitter Bert Pothoven vertelt alles over de prijs en de vrijwilligers bij Hospice De Reiziger. 

Hospice de Reiziger

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill