Woensdag in “Met Van Mill door de middag” aardappelspecialist, voedingsspecialist, junior songfestival finalist en ambulancechauffeur

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag 27 mei tussen 15.00 en 17.00 uur is het weer tijd voor een nieuwe “Met Van Mill door de middag”! In deze uitzending gaan we in gesprek met Ambulancechauffeur Robin Groenhorst van Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond, voedingsspecialist Joran Broer van Broer voedingsadvies, aardappelspecialist Olof Kruijthof, en junior songfestival finalist Jayda. Ben je benieuwd naar de inspirerende verhalen van deze gasten? Luister dan zeker mee!

Robin Groenhorst werkt al bijna 7 jaar als Ambulancechauffeur bij Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond. Hij heeft het de afgelopen weken extra druk gehad. Hij heeft zijn uiterste best gedaan om voor iedereen te zorgen. Hoe dit er aan toe gegaan is gaat hij vertellen in de uitzending

Joran Broer is praktijkhouder, diëtist, sport diëtist en leefstijlcoach bij Voedingsadvies Broer, waarbij de cliënt op de eerste plaats komt. De afgelopen periode heeft Joran zijn cliënten bijgestaan met advies. De een ging het makkelijker af om gezond te eten dan de ander. Hoe je lekker en gezond kan blijven eten weet Joran van alles! Hij zal de luisteraars tips geven over hoe eten leuk kan blijven. 

De markt in Barendrecht is weer volledig open. Aardappelspecialist Olof Kruijthof heeft zijn plek op de markt aan het Havenhoofd in Carnisselande weer bezet. De vaste klanten van Olof kunnen weer bij hem terecht om de aardappels te kopen dat hebben ze een lange tijd niet kunnen doen. Ben je nieuwsgierig naar hoe het Olof af gegaan is? Dan ben je aan het juiste adres! 

Vrijdag 22 mei was het een spannende dag voor Jayda, zij zou te horen krijgen of zij door zou gaan naar de finale van het Junior Songfestival. Jayda heeft afgelopen vrijdag thuis een feestje kunnen vieren want zij werd verrast met het bericht dat ze geplaatst is in de finale! Hoe dit er aan toe gegaan is en wat er nu staat te gebeuren gaat Jayda vertellen. Ook haar moeder Marcia is te gast in onze uitzending. 

Junior Songfestival finalist Jayda uit Barendrecht in “Met Van Mill door de middag”

Terugluisteren

Je kunt het programma hier terugluisteren:

Terugluisteren via Spotify: uur 1 en uur 2.

Terugluisteren via Apple Podcast: uur 1 en uur 2.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill
Presentatie: Sebastiaan van Mill