Woensdag in ‘Met Van Mill door de middag’ CultuurLocaal en Zorgboerderij Horses & co

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag 20 januari van 15.00 uur tot 17.00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ Ard Kramer voorzitter CultuurLocaal over 5 jaar CultuurLocaal en Esther van Noort van Horses & Co. 

Voor bezoekers moet recreatieboerderij De Kleine Duiker in de Zuidpolder gesloten blijven. Maar drie keer per week staat de poort op een kiertje. Dan worden er vanuit een kleurrijke wagen verse lokale producten verkocht. De verkoop wordt verzorgd door mensen van Horses & Co die verschillende zorgboerderij locaties hebben. Esther van Noort vertelt over de werkzaamheden van de zorgboerderij. 

Op maandag 18 januari was het precies vijf jaar geleden dat de eerste muzieklessen in De Baerne werden gegeven uit naam van CultuurLocaal. Ondanks de beperkingen gaan er in dit jubileumjaar toch wat bijzondere activiteiten gebeuren. Voorzitter Ard Kramer is te gast in de uitzending om hierover te praten.

De uitzending beluisteren:

Met Van Mill door de middag Podcast te beluisteren via Spotify, Google en Apple Podcast.

Andere edities, onderwerpen en gasten zijn hier te vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en/of een bemoediging voor familie, vrienden of collega’s? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill