Woensdag in “Met van Mill door de middag” Everyday Coffee, Tennisvereniging Barendrecht, Week van lezen en schrijven en Miranda Mes(EVB)

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdag 9 september in ‘Met van Mill door de middag’ zijn te gast Marieke Visser en Karine Buitendijk van Everyday Coffee, Suzanne Vonk over de week van lezen en schrijven, Leon van der Wilk van Tennisvereniging Barendrecht en Miranda Mes(EVB) over de enquête voor Barendrecht van de toekomst. 

De nieuwe koffie winkel Everyday Coffee heeft haar deuren weer geopend!. Every Day Coffee is gevestigd aan het Achterom 9, in het voormalige pand van Afval loont. Je kunt er terecht voor koffie en thee, maar ook een croissantje, taartjes een tosti en diverse andere hapjes staan op het menu. Marieke Visser en Karine Buitendijk zijn de eigenaresses en komen langs in de studio om alles te vertellen over koffie voor elke dag!

Van 7 tot 13 september is het de week van het lezen en schrijven, in deze week wordt laaggeletterdheid onder de aandacht gebracht. Suzanne Vonk is Coördinator Basisvaardigheden voor  Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Zij kan ons vertellen waarom lezen en schrijven zo ontzettend belangrijk is. 

Leon van der Wilk van Tennisvereniging Barendrecht is ook te gast. Hij verteld over het aankomende beachtennis toernooi en over het sportcafe. Ben jij nieuwsgierig geworden? Luister dan naar ‘Met van Mill door de middag’.

Tot en met vrijdag 11 september is het mogelijk om deel te nemen aan de enquête over Barendrecht van de toekomst! Echt Voor Barendrecht heeft vragen gesteld over deze enquête. Miranda Mes van Echt Voor Barendrecht komt hier toelichting op geven. 

Terugluisteren:

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill