Woensdag in “Met Van Mill door de middag” fractievoorzitter EVB, sport, onderwijs en autorijschool

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur een nieuwe “Met van Mill door de middag”. In deze aflevering gaan we praten over de huidige actualiteiten. OBS de Driehoek geeft een reactie op de persconferentie van 21 april met betrekking tot de basisscholen. Verder komen ook Leon van der Wilk, voorzitter van de Tennisvereniging in Barendrecht en het Sportcafé, fractievoorzitter Lennart van der Linden van Echt voor Barendrecht (EvB) en Michel Smit rij instructeur en eigenaar van Autorijschool Carnisse in de uitzending. 

Naar aanleiding van de persconferentie van de minister-president Mark Rutte op dinsdagavond 21 april komt basisschool OBS de Driehoek in de uitzending. Een leerkracht van OBS de Driehoek gaat hier een reactie op geven. Kunnen de scholen volgens hen weer open?

Leon van der Wilk is de voorzitter van Tennisvereniging Barendrecht en voorzitter van het Sportcafé. Hij gaat vertellen over de sport in Barendrecht. Hoe het er nu aan toe gaat bij het sportcafé en de sportverenigingen gaat hij vertellen. 

Lennart van der Linden is fractievoorzitter van Echt voor Barendrecht (EVB). Als fractievoorzitter geeft Lennart leiding aan een team van raadsleden en voert hij in de gemeenteraad het woord over politiek gevoelige onderwerpen en op grote onderwerpen zoals de begroting. EVB zit als oppositie in de raad, Lennart gaat vertellen over het functioneren van de raad in corona tijd. 

Een rijschool valt ook onder een beroep dat niet meer uitgevoerd mag worden volgens de corona maatregelen. Michel Smit van Autorijschool Carnisse weet hier alles van, hij kan niet meer de weg op met zijn leerlingen. Hoe hij hier mee om gaat gaat hij vertellen in de uitzending. 

Verzoeknummer:
Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of WhatsApp naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.