Woensdag in “Met Van Mill door de middag” gaan we terug naar school, de fysiotherapeut en de dagbesteding.

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag in “Met Van Mill door de middag” tussen 15.00 en 17.00 uur gaat Sebastiaan van Mill in gesprek met verschillende gasten. In deze uitzending komen Dick Heijboer van Echt Voor Barendrecht, Juf Tineke van OBS de Driehoek, Patrick Daman van Fysiotherapie Oranjewijk en Humanitas DMH Manon van der Have. Zij gaan ons een update geven over hun agenda op dit moment. 

Dick Heijboer is woordvoerder vanuit Echt Voor Barendrecht op het dossier Edudelta. Hij gaat uitleggen waarom de EVB moeite heeft met de aankoop van Edudelta. Dick gaat het standpunt van de EVB toelichten. 

De scholen zijn sinds maandag 11 mei weer geopend. De helft van de klassen zijn aanwezig in de school en leerkrachten doen hun best om het balans op te maken. Zo ook Juf Tineke van OBS de Driehoek, zij heeft zelf een moeilijke keuze moeten maken. Wat dit precies is gaat zij toelichten in de uitzending. 

Alles gaat langzaam weer open, zo ook de fysiotherapie. Patrick Daman van fysiotherapie Oranjewijk was afgelopen 7 april hij in de uitzending om tips te geven over hoe men flexibel kan blijven nu iedereen thuis werkt. Hij mag weer aan de slag in de praktijk, Patrick gaat een update geven over hoe het er nu aan toe gaat in de praktijk. 

Atelier de Kunstexpress van Humanitas DMH probeert haar cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen. Tijdens de sluiting heeft Kunstexpress haar best gedaan om ook de cliënten bezig te houden met hun normale dagbesteding. Wilt u weten hoe ze dit doen? Luister dan woensdagmiddag naar de uitzending.

De uitzending terugbeluisteren:

Terugluisteren via Spotify: uur 1 en uur 2.

Terugluisteren via Apple Podcast: uur 1 en uur 2.

Verzoeknummer:

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of WhatsApp naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.