Woensdag in “Met Van Mill door de middag” horecaondernemers in Barendrecht

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag 6 mei in “Met Van Mill door de middag” tussen 15.00 en 17.00 uur staat de horeca in Barendrecht centraal. We gaan in gesprek met verschillende horeca ondernemers in Barendrecht. Zo komen Marcel Hakemulder van Diggels Barendrecht, Alex Wolf van Lust & Bonheur by Lust, Wilco Andeweg van koffie en theespeciaalzaak ‘t Ouwe Durp en Jan-Hein Schoehuizen van Wijn & Tapasbar La Hermana aan het woord. Ook gaan we in gesprek met Dennis Boom; bestuurder van Koninklijk Horeca Nederland en tevens bekend in Barendrecht van Spruit Eten & Drinken. 

We gaan in gesprek met ondernemer Dennis Boom bekend van Spruit Eten & Drinken en bestuurder van Koninklijke Horeca Nederland. Hij houdt zich nauw bezig met de maatregelingen van de overheid. Hij zal ons een update geven met betrekking tot de horeca maatregelen die op dit moment gelden. 

Diggels Barendrecht, gevestigd aan het Doormanplein, is net zoals alle andere horecaondernemers gesloten. Bij Diggels kan je echter wel een restaurant waardige maaltijd bestellen en komen afhalen. Hoe ze dit vorm geven bij Diggels gaat Marcel Hakemulder alles over vertellen. 

Alex Wolf is ondernemer en mede-eigenaar van Lust en Bonheur by Lust op de Middenbaan. Alle reserveringen hebben ze af moeten zeggen de afgelopen tijd. Dineren in het restaurant is op dit moment niet mogelijk, wel biedt Lust de mogelijkheid om toch een restaurantwaardige maaltijd te nuttigen. Lust heeft haar gehele menukaart beschikbaar gesteld voor afhaal. Hoe dit er precies aan toe gaat is te horen in de uitzending. 

Koffie en theespeciaalzaak ‘t Ouwe Durp heeft ook haar deuren moeten sluiten naar aanleiding van de overheidsmaatregelen. Zij gaan op een andere manier met deze tijden om. Wat zij precies doen hoor je in de uitzending. 

Jan-Hein Schoehuizen van Wijn & Tapasbar La Hermana, gevestigd aan het Havenhoofd in Carnisselande, laat zich niet uit het veld slaan. Zij hebben zich aangepast aan de corona maatregelen. Hoe zij dit hebben gedaan en hoe ze de nabije toekomst voor zich zien gaat Jan-Hein vertellen live in de uitzending.

Terugluisteren:

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of WhatsApp naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.