Woensdag in “Met Van Mill door de middag” Picknick in ‘t park, kinderburgemeester, Aafje Hulpthuis en Stichting Present

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ komen er interessante gasten voorbij. Kinderburgemeester Maas is op wereldreis, Cor Dorst praat ons bij over Picknick in ‘t Park, Pia van Dalen van Stichting Present en Stephan Burger van Aafje Hulpthuis vertellen over het inpakken van beschermpakken. 

De meivakantie is aangebroken voor basis- en middelbaar onderwijs in Barendrecht. De Barendrechtse kinderburgemeester Maas van der Graaf gaat ondanks de corona maatregelen toch op wereldreis, gewoon vanuit zijn eigen huis. Hoe doet hij dat?

Alle evenementen tot september 2020 zijn afgelast. Hieronder valt ook Picknick in ‘t Park dat op 19 & 20 juni zou plaatsvinden. Inmiddels is er een nieuwe datum vastgesteld om dit foodtruck festival alsnog door te kunnen laten gaan in september. Cor Dorst, de organisator, is erg optimistisch. “Als iedereen zich aan de regels blijft houden gaat het misschien wel lukken” De nieuwe data zijn vastgesteld op 18 & 19 september 2020. Cor Dorst gaat ons hier alles over vertellen. 

De vrijwilligers van Stichting Present hebben in samenwerking met Aafje Hulpthuis 15.000 setjes beschermende kleding ingepakt. Pia van Dalen, coördinator van Stichting Present en Stephan Burger, manager operations bij Aafje Hulpthuis en Aafje Facilitair praten ons bij. 

Verzoeknummer:
Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of WhatsApp naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.