Woensdag 8 juli in “Met Van Mill door de middag” wijkagent Jack Demmers, Junior Songfestival Finalist Jayda en RET over tramlijn 25

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag 8 juli tussen 15.00 en 17.00 uur uur is er een nieuwe ‘Met Van Mill door de middag’. In deze uitzending spreken we met Diana van Stijn van RET Rotterdam, Jayda finalis te voor het Junior Songfestival en Wijkagent Jack Demmers. 

Diana van Stijn is woordvoerder bij RET Rotterdam. Deze zomer gaan er werkzaamheden plaatsvinden aan tramlijn 25 in Barendrecht. Dit zal betekenen dat deze tram tijdelijk niet zal gaan rijden. In plaats van de tram zal er tijdelijk een pendelbus gaan rijden. Diana van Stijn vertelt ons er meer over. 

De Barendrechtse Jayda is finaliste voor het Junior Songfestival 2020. Deze staat gepland in Rotterdam Ahoy dit jaar!
Samen met haar mede finalisten is ze in een avontuur beland. Hoe Jayda dit beleeft en hoe het er aan toe gaat hoor je tijdens de uitzending.

Wijkagent Jack Demmers helpt om Barendrecht een stukje veiliger te maken. Hij houdt onder andere jongeren in het gareel, pakt fietsendieven op en houdt snelheidscontroles. Wat valt hem op in Barendrecht? Heeft hij nog tips?
Jack geeft ons een update over wat hij meemaakt als wijkagent.

Terugluisteren uur 1 & 2 (ook via Spotify en Apple Podcast):

Terugluisteren via Spotify: uur 1 en uur 2.

Terugluisteren via Apple Podcast: uur 1 en uur 2.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl (bijvoorbeeld als je een verhaal hebt voor in onze uitzending en met onze redactie in contact wil komen). 

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill