Woensdagmiddag in “Met Van Mill door de middag”: jeugd en jongeren

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdag 1 april is er weer een nieuwe ‘Met Van Mill Door De Middag’ te horen op Exxact Barendrecht van 15:00 uur tot 17:00 uur. Wat is in deze gekke tijden jouw leukste 1 april grap? Hoe probeer jij de humor erin te houden? Vertel het ons!

Natuurlijk gaan we ook in gesprek met verschillende interessante gasten zoals de kinderburgemeester van Barendrecht; Maas van der Graaf. Wat doet hij de hele dag? 

Kinderen over de hele wereld gaan op jacht nu ze niet naar school hoeven. Ze gaan op zoek naar… beren! Dit Australische initiatief is overgewaaid naar Barendrecht, ook hier kunnen kinderen nu op berenjacht. Een wandeling met kinderen wordt extra leuk mede dankzij Arlette Boudewijns uit Smitshoek. Zij is samen met Linda den Hartog-De Boom de oprichter van de Faceboek groep Berenjacht Barendrecht. Wat doet dit met het straatbeeld in Barendrecht?

De jongeren in Barendrecht hebben nu ook een hele andere dagindeling. Ze krijgen les op afstand en kunnen niet meer sporten, met vrienden afspreken en naar hun grootouders. Britt van Soldt zit in vijf vwo en ook zij moet zich aanpassen. Hoe dit haar afgaat en hoe zij dit ervaart gaat ze vertellen. 

Verder komt ook Wouter van der Pas aan het woord. Hij is buurtsportcoach en actief in het jongerenwerk (coördinator evenementen van Blok0180). In de uitzending gaat Wouter van der Pas de luisteraars vertellen hoe het er nu aan toe gaat.

Dit en veel meer hoor je woensdagmiddag in ‘Met Van Mill door de middag’ tussen 15.00 en 17.00 uur op Exxact Barendrecht! Heb jij een verzoekje of wil je iemand een hart onder de riem steken? Stuur je verzoekje naar redactie@exxact.nl of bel naar de studio: 0180 62 11 12!

De volgende uitzending is op vrijdag 3 april van 15.00 tot 17.00 uur.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.