Woensdagmiddag in “Met Van Mill door de middag” sport, scouting en ontspanning

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag 15 april staan tussen 15:00 en 17:00 uur in ‘Met van Mill door de middag’  sport, scouting en ontspanning centraal. Ook gaan we in gesprek met een loopbaancoach. 

We gaan onder andere in gesprek met Susan Watson van Dansstudio FunkyFeet, Erik Beenen van hockeyvereniging HCB en Bart Hameete van waterscouting Fridtjof Nansen groep 12 (FN12).  

Susan Watson geeft al jaren danslessen bij FunkyFeet en is een van de medeoprichters. Door de jaren heen hebben ze in verschillende dansstijlen les gegeven. Er zijn veel kinderen, jongeren en ook volwassenen die hun lessen volgen. In deze tijd is het voor iedereen belangrijk om in beweging te blijven. De lessen van FunkyFeet gaan nog steeds door, nu wel in een ander jasje! Susan Watson gaat ons er alles over vertellen. 

“Ineens was ik er helemaal klaar mee, met telefoon, laptop, pc, koptelefoon, Skype, MS Teams, Zoom, en met gespannen achter mijn bureau zitten en al het corona nieuws volgen. Ik wilde maar 1 ding, en dat was: ontstekkeren. Ik heb het woord niet zelf verzonnen, maar wel meteen omarmd. Het klinkt zo vrij, zo los, zo niets moeten.” Aldus Babs Mouton van Verhalenvinder, een coach die je helpt om te worden wie je bent. Hoe zij ontstekkert, vertelt ze in ‘Met van Mill door de middag”. 

Scouting FN12 Barendrecht is altijd actief. Wat betekent voor hen de aanpassing aan de corona maatregelen?  Dat hoor je woensdagmiddag!

Hockey vereniging HCB Barendrecht geeft nu geen trainingen meer. Hoe ze wel hun spelers fit houden vertelt Erik Beenen, de voorzitter van HCB Barendrecht. Veld 2 is echter wel open, in overleg met de gemeente. Regels daarvoor zijn: max 3 personen per kwart veld en 1,5 meter afstand houden.

Jacoline de Heer van Het Kruispunt heeft een oproep met betrekking tot de nieuwe actie ‘ik mis je’. Het Kruispunt laat de komende weken foto’s en teksten zien van mensen die elkaar missen in deze periode. Wie wil jij een hart onder de riem steken? Of juist de groeten doen? Stuur een mail naar info@hetkruispunt.nl en zie jouw foto en tekst terug op het grote scherm aan de gevel van Het Kruispunt.

Verzoeknummer:
Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of WhatsApp naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.