Woensdagmiddag in “Met Van Mill door de middag”

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdagmiddag in ‘Met Van Mill door de middag’ kijken we naar de politie in Barendrecht. Hoe gaan zij om met de huidige situatie? We gaan in gesprek met wijkagent Jack Demmers.

Woensdagmiddag zingen Glenda Peters en Henk Elderson met een deel van de band Puur en Simpel in de tuin van woonzorglocatie Laurens Borgstede in Barendrecht om de bewoners een hart onder de riem te steken. Een mooie match van de Barendrechtse Uitdaging.

Theater Het Kruispunt is op dit moment gesloten. Kunnen zij toch voor ontspanning zorgen en een alternatief bieden? We bellen met Marlies van Noppen van Theater het Kruispunt.

Koningsdag is al jarenlang één groot feest dat georganiseerd wordt door Oranjevereniging Juliana. De drijvende kracht daarachter is Geertrui de Boom, onze Barendrechter van het jaar 2019. Hoe kijkt zij elk jaar uit naar dit feest?

Bezoekers van BibliotheekAanzet in Carnisselande en in Het Kruispunt kunnen daar op dit moment niet terecht om boeken te lenen en of terug te brengen. We vragen Natacha Salvo wat de bibliotheek op dit moment te bieden heeft.

Stichting KijkopWelzijn organiseert activiteiten en biedt ondersteuning aan ouderen, jongeren en mantelzorgers. Hoe bieden zij op dit moment hulp? Directeur-bestuurder van KijkOpWelzijn Tonia Ruybroek brengt ons op de hoogte.

Stichting Present zet zich in om zoveel mogelijk Barendrechters in deze periode te helpen. Er komen mooie initiatieven op gang. Coördinator Pia van Dalen geeft een update.

Dat en veel meer hoor je woensdagmiddag in ‘Met Van Mill door de middag’ tussen 15.00 en 17.00 uur op Exxact Barendrecht! Heb jij een verzoekje of wil je iemand een hart onder de riem steken? Stuur je verzoekje naar redactie@exxact.nl of bel naar de studio: 0180 62 11 12!

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple Carplay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.