Workshop insecten fotograferen 21 mei 2022

Workshop insecten fotograferen
Workshop insecten fotograferen

Natuurlijk Rotterdam e.o. organiseert op 21 mei van 13:00 – 15:00 uur een workshop Insecten fotograferen. Belangstellenden die oog en ervaring willen krijgen voor deze groep van dieren en hoe je insecten in buiten in beeld kunt brengen worden uitgenodigd zich op te geven voor deze activiteit. Opgeven bij  natuurlijkrotterdam@knnv.nl. De kosten zijn € 5,- of een vrijwillige bijdrage; voor leden van KNNV afdeling Natuurlijk Rotterdam zijn er geen kosten aan deze activiteit verbonden.

Tijdens de workshop zoeken de deelnemers buiten naar insecten, proberen deze te vangen en te fotograferen.

Elke deelnemer neemt zijn of haar fototoestel mee; Natuurlijk Rotterdam zorgt voor de nodige middelen. De workshop wordt gegeven in het Park Zestienhoven, Achterdijk 2A, 3045 NX Rotterdam.

Wat is en doet de Natuurlijk Rotterdam?

Natuurlijk Rotterdam en omgeving is een actieve vereniging van natuurliefhebbers en -beschermers in Rotterdam en omgeving. Het werkgebied omvat de gemeenten Rotterdam, Barendracht, Albrandswaard en Ridderkerk. De doelen zijn natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Samen ontdekken, beleven en beschermen wij die natuur. Dat gaat via excursies, workshops, lezingen, adviezen aan de gemeente, particulieren en organisaties. Dit alles rond onderwerpen van de natuur in Rotterdam e.o. De afdeling behoort bij het netwerk van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging waartoe circa 50 afdelingen in Nederland behoren.