Workshop podcast maken bij Exxact Barendrecht

Exxact Podcast
Zomerprogramma 2022 Exxact

Deze zomer doet Exxact weer mee met het zomervakantie programma van KijkopWelzijn. Net zoals vorig jaar kan je meedoen aan een workshop podcast maken. Heb jij altijd al een keer een kijkje willen nemen in een echte radiostudio? En wil jij een keer wat opnemen wat geplaatst wordt als Exxact Podcast? Doe dan mee met de workshop podcast maken! Aan de hand van een leuk onderwerp neemt een echte presentator van Exxact je mee naar de wereld van radio en podcast. Tijdens deze workshop kun je zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Bovendien wordt de podcast die jij hebt gemaakt tijdens deze workshop echt geplaatst als Exxact Podcast. Hoe leuk is dat?!

Deze zomer staan er drie workshops podcast maken op de planning voor drie leeftijdsgroepen. Let wel op: de workshops zijn al snel en vol is vol!

  • Kinderen tot en met 12 jaar: op 18 augustus om 14.00 uur VOL
  • Jongeren 13 t/m 20 jaar:  op 25 augustus om 14.00 uur NOG 3 PLEKKEN
  • Volwassenen 21+: op 11 augustus om 14.00 uur NOG 2 PLEKKEN

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: redactie@exxact.nl o.v.v Workshop podcast maken. De redactie zal dan contact met je opnemen.

Had jij je graag aan willen melden voor een workshop, maar is er geen plek meer? Wees niet getreurd! Binnenkort komen er nog meer leuke activiteiten aan!