Workshop Rhythm on Trash: in alles zit ritme

Rhythm on Trash
Rhythm on Trash

Trommelen op alles behalve een trommel, djembé of drumstel? Dat kan! Ontdek tijdens de gratis workshop Rhythm on Trash dat alles een trommel kan zijn en dat verschillende klanken samen verrassende ritmes kunnen vormen.

Tijdens de Kom Erbij Week organiseert KijkopWelzijn in samenwerking met Theater het Kruispunt en Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan een aantal leuke activiteiten. Bij de workshop Rhythm on Trash worden djembe’s en drums ingewisseld voor alledaagse materialen. Al doende ontdekken de deelnemers dat overal ritme in zit. Emmers, vuilcontainers en blikken, allemaal holle voorwerpen met eigen, unieke klanken. De workshop is laagdrempelig: iedereen kan meedoen en een muziekachtergrond is niet nodig. Het gaat vooral om plezier en interactie.

Deze activiteit vindt op woensdag 5 oktober 2022 van 14.00 tot 17.00 uur plaats in De Waterpoort. De workshop duurt van 14.00 tot 15.30 uur, daarna is er een hapje en een drankje. Deelname aan de activiteit is gratis. Aanmelden kan tot 26 september via een mail naar balie@kijkopwelzijn.nl of telefonisch op telefoonnummer 0180 691 800.

In de Kom Erbij Week, van 29 september tot en met 6 oktober, worden er nog veel meer activiteiten georganiseerd waarbij ontmoeting centraal staat. Een overzicht is te vinden op de website van KijkopWelzijn https://www.kijkopwelzijn.nl/nieuws

Workshop Rhythm on Trash

Datum: 5 oktober 2022

Tijd: 14.00 – 17.00 uur

Locatie: De Waterpoort, Middeldijkerplein 9