Zet je moeder in het zonnetje met de Moederdagactie van Het Kruispunt! 

Zeg je moeder dag

Zet je moeder in het zonnetje met de Moederdagactie van Het Kruispunt! 

Op 9 mei is het weer tijd om alle moeders (en anderen die deze rol op zich hebben genomen) in het zonnetje te zetten. Omdat het dit jaar wederom een ander soort Moederdag wordt, heeft Het Kruispunt een leuke oplossing.

Doe mee met de actie ‘Zeg je moeder dag!’

Schrijf of teken een boodschap of wens voor jouw moeder. Deze krijgt een mooi plekje voor het raam van Het Kruispunt en maakt kans om voorgedragen te worden op Moederdag op de radio bij Exxact Barendrecht. Jouw moeder maakt tevens kans op een voordeur-optreden van Nederpopformatie Van Bezemwijk met een hapje en een drankje van Spruit eten & drinken én de dichtbundel Moederlief!

Knip/print jouw boodschap uit en stop ‘m in de brievenbus van Het Kruispunt of verzendt ‘m per post (Middenbaan 111, 2991 CS Barendrecht). Wil je kans maken op het voordeur-optreden? Schrijf dan op de achterkant van de pagina je naam en contactgegevens.

Kijk voor meer informatie op www.hetkruispunt.nl/moederdag.

Zeg je moeder dag

ADV Zeg je moeder dag v4

Over Het Kruispunt
Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in en om Het Kruispunt. De activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de Club van 25. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor meer informatie en het volledige programma.