ZOMER (Sport) Café met Adrie Poldervaart en John vd Burg

Barendrechts dagblad

BARENDRECHT - ‘T  IS ZOMER, alle competities van de sportverenigingen zitten er, op een enkele na, weer op, dus zijn er na 30 mei tijdelijk geen uitzendingen van het programma Sportcafé (het enige café waar aandacht wordt geschonken).

Daarom presenteert Jos Vis tot en met maandag 22 augustus elke maandagavond het programma ZOMER (Sport) Café.

Een programma waarin Jos aandacht zal besteden aan cultuur, muziek, evenementen, nieuws en achtergronden. Uiteraard komt ook de sport ruimschoots aan bod. In het programma veel muziek van de gasten, uit eigen platenkast en live optredens. Ook keert tijdelijk de muzikale generatiekloof (met Jos jr) terug.

Kortom, u kunt in de zomer op maandag volop blijven genieten van uitzendingen vanuit het Sportcafé van Jos Vis op Exxact Barendrecht.

Maandag 13 juni ontvangt Jos in het 1e uur: Adrie Poldervaart, trainer van BVV Barendrecht en in het 2e uur: John vd Burg, trainer van ZPB H&L Productions heren 1.

Beide trainers zijn het afgelopen seizoen zeer succesvol geweest bij hun respectieve clubs. Middels een zgn “paspoort” stelt presentator Jos Vis hen aan de luisteraars voor.

Verder draait Jos de favoriete muziek van Adrie en John en neemt hij met hen het nieuws van de dag door.

Ook de “live”uitzendingen van ZOMER (Sport) Café zijn iedere maandag vanaf 21.00 tot 23.00 uur te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)en de gratis te downloaden app van het Barendrechts Dagblad voor Android en iPhone