Zomerreces met Arie Kooijman

Arie Kooijman (foto: Rob Kamminga)

BARENDRECHT – Donderdagavond 16 augustus presenteert GroenLinks-fractievoorzitter Arie Kooijman zijn eigen gastuitzending van Zomerreces. Vanaf 19u00 gaat hij met zijn gasten in gesprek over natuur en recreatie in en om Barendrecht.

In de uitzending staat de vraag centraal hoe bereikbare natuur- en recreatiegebieden gerealiseerd kunnen worden in een dicht bebouwde omgeving als Barendrecht, met veel verkeer en bedrijfsactiviteiten.

Arie Kooijman (foto: Rob Kamminga)

Arie Kooijman (68) is vanaf 2014 actief in het gemeenteraadswerk (raadslid vanaf maart 2016). Hij heeft zich in veel onderwerpen verdiept. Zijn hart ligt bij onderwerpen die het wel en wee van mensen aangaat en het belang van een groen in Barendrecht en omgeving.  Hij maakt ook deel uit van het algemeen bestuur van het natuur- en recreatieschap IJsselmonde.

Arie is getrouwd met Marjan en samen hebben ze twee zonen en drie kleinkinderen. Meer dan veertig jaar werkte hij in het voortgezet onderwijs in Rotterdam. Wandelen en fietsen in en rond Barendrecht en verder weg, maar ook banjeren door Rotterdam, doet hij graag.

Zomerreces

Voor de Barendrechtse gemeenteraad en het politieke radioprogramma van Exxact Barendrecht, Gemeenteloket, is het nu zomerreces. Maar het leven in Barendrecht gaat gewoon door. Op het vaste uur van Gemeenteloket presenteren Barendrechtse politici hun eigen radio-uitzending ‘Zomerreces’. Daarin bespreken zij met hun eigen gasten onderwerpen die hen aan het hart gaan of actueel zijn. Redactie en presentatie zijn in handen van de politicus, die wordt bijgestaan door het Exxact-team.

Zomerreces is op donderdagavond van 19u00 tot 20u00 live te beluisteren op 106.4 FM (ether), 105.9 FM (kabel) en via de app en livestream van Exxact Barendrecht. Of luister eerdere uitzendingen van Zomerreces terug.

In deze uitzending (alfabetische volgorde):
Gasten: Aart van Dragt, Jasper Louman, Mirjam de Neef
Radiofragmenten: –
Presentatie: Arie Kooijman