Zomerreces met Willem Booij

BARENDRECHT – Donderdagavond 2 augustus presenteert EVB-raadslid Willem Booij zijn eigen gastuitzending van Zomerreces. Vanaf 19u00 gaat hij met zijn gasten in gesprek over de potentiële samenwerkingsmogelijkheden tussen Barendrechtse sportclubs en de diverse welzijnsorganisaties in Barendrecht.

Willem Booij

Willem Booij is sinds april 2018 gemeenteraadslid namens Echt voor Barendrecht (EVB) en houdt zich in die rol bezig met jeugdzorg, Wmo, minimabeleid en sport. Vanuit zijn jarenlange vrijwilligerswerk bij korfbalvereniging Vitesse raakte hij geïnteresseerd in de lokale politiek en ontwikkelde hij ideeën over samenwerking tussen sport en welzijnswerk.

Willem is getrouwd met Willeke en samen hebben ze één zoon. Willem werkt momenteel in de wijn-importbranche en heeft daarvoor jarenlang gewerkt als integraal manager bij diverse bedrijven. Hij is ook gepassioneerd hobbykok.

Zomerreces

Het zomerreces is begonnen voor de Barendrechtse gemeenteraad en voor de wekelijkse uitzendingen van het politieke radioprogramma Gemeenteloket. Maar het leven in Barendrecht gaat gewoon door. Op het vaste uur van Gemeenteloket presenteren Barendrechtse politici hun eigen radio-uitzending ‘Zomerreces’. Daarin bespreken zij met hun eigen gasten onderwerpen die hen aan het hart gaan of actueel zijn. Redactie en presentatie zijn in handen van de politicus, die wordt bijgestaan door het Exxact-team.

Zomerreces is ’s zomers op donderdagavond van 19u00 tot 20u00 live te beluisteren op 106.4 FM (ether), 105.9 FM (kabel) en via de app en livestream van Exxact Barendrecht. Of beluister een eerdere uitzending van Zomerreces.

Luister hier de volledige uitzending van 2 augustus 2018 terug:

In deze uitzending (alfabetische volgorde):
Gasten: Wouter van der Pas, Arend Wesdijk
Radiofragmenten: –
Presentatie: Willem Booij